Derek de Broekert

‘Mensen verder helpen’ Derek is een gedreven professional die overtuigd is van de kracht van het collectief. Vragen stellen vergt durf. Derek’s stijl kenmerkt zich als eerlijk en betrokken. Derek is zijn carrière begonnen bij Deloitte als fusie- en overname adviseur voor ondernemers en bestuurders, waarna hij het investeringsvak geleerd heeft bij Rabobank. Gedreven door ondernemerschap en de wens om betrokken te zijn bij groeiende, transformerende ondernemingen maakt FundIQ een logische volgende stap.

e-mail: derek@fundiq.nl
telefoon: +31 610 88 09 12

Mirjam Terhorst

“Dingen mogelijk maken” dat is waar Mirjam iedere dag weer voor opstaat. Mirjam is een denker met een sterke drive om te presteren. Ze zegt waar het op staat en is gedreven om ‘goed’ te doen. Via een MBA in Rotterdam heeft Mirjam zich omgeschoold van ondernemingsrechtadvocate naar een allround investeringsprofessional. Zij is werkzaam geweest bij Norton Rose Fulbright en de investeringstak van de Rabobank. Het opzetten van FundIQ en daarmee bijdragen aan alternatieve financieringsvormen voor het MKB sluit aan op Mirjam’s visie dat het anders kan en moet.

e-mail: mirjam@fundiq.nl
telefoon: +31 651 09 88 71

Ramón Schram

Opgegroeid in het Hoge Noorden typeert Ramóns aanpak zich als nuchter maar fanatiek. Tijdens zijn studie in Groningen heeft hij bij Belsimpel de ervaringen van een succesvolle snel groeiende onderneming aan den lijve ondervonden. Ramón erkent het belang van een duidelijke visie en heeft oog voor de dynamiek en cultuur binnen een bedrijf. Omwille van de Master Financieel Management verhuisde hij naar Amsterdam en vond hij al snel de aansluiting bij FundIQ. Geïntrigeerd door het ondernemerschap tracht hij nu het potentieel van elke onderneming te doorgronden en middels externe financiering te bespoedigen. Ramón is vanaf augustus 2018 bij FundIQ in dienst.

e-mail: ramon@fundiq.nl

telefoon: +31 631 79 79 55

Joost Buchner

Joost zoekt graag samen met ondernemingen en haar stakeholders naar werkbare oplossingen, ook buiten de geëigende kaders. Joost is creatief en wordt enthousiast van mensen die bijdragen aan een betere samenleving. Transparantie, duidelijkheid en samenwerken zijn basis ingrediënten voor zijn manier van werken. Joost heeft de basisbeginselen van het vak geleerd in de effectenhandel. Daarna heeft Joost zijn kennis verbreed bij o.a. Van Lanschot Bankiers en de Rabobank. Joost zijn passie ligt echter bij mensen en het realiseren van hun ondernemingsdromen.

e-mail: joost@fundiq.nl

telefoon: +31 622 90 50 67