Doelgroep – Nederlands MKB met gezond perspectief

U komt in aanmerking voor een lening van FundIQ als u winst maakt en geld nodig heeft om te groeien, innoveren of herkapitaliseren en de bank dit krediet niet – of althans niet volledig – kan verstrekken.

  • bestaande onderneming
  • in Nederland gevestigd
  • de organisatie bestaat uit meer dan 10 personen
  • ten minste EUR 2 miljoen omzet
  • winstgevend
  • solide kasstroom

Cases:

Internationale groei

FundIQ heeft een specialty retailer gefinancierd ten behoeve van haar (internationale) expansie. De uitrol van haar concept in diverse Europese landen vergde aanvullende werkkapitaalinvesteringen. Voor de bank was het maximum op basis van bepaalde uitgangswaarden op de activa bereikt. Dankzij de lening van FundIQ kon de onderneming haar gewenste groei doorzetten. Vervolgens was de bank bereid vanwege de versterking van het garantievermogen de bancaire financiering ook te verhogen. Sinds de ondersteuning door FundIQ is de onderneming verdrievoudigd in winstgevendheid.

Scale-up

FundIQ heeft een onderneming ondersteunt ten behoeve van haar scale-up in de voedselindustrie. Het concept draagt bij aan de algemene verduurzaming van de visserij en garandeert verse producten tegen een gereduceerde CO2-footprint. Dankzij de lening van FundIQ kon de onderneming haar productiefaciliteiten uitbreiden en ambities in het buitenland verwezenlijken.

Management buy-out

FundIQ heeft een digital agency ondersteunt bij de uitkoop van een van de aandeelhouders. De activiteiten van de onderneming zijn gericht het adviseren en concretiseren van digitale oplossingen voor overheidsorganisaties, corporates en ondernemende DGA’s. Hierdoor kunnen de klanten van deze onderneming verder digitaliseren en hun concurrentiepositie behouden of verstevigen.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.