FundIQ – gaat door waar anderen stoppen

Het team van FundIQ heeft jarenlange ervaring in het financieren en ondersteunen van het Nederlands MKB. Wij willen onze ervaring en expertise inzetten om de (groei-) ambities van gedreven MKB-ondernemers waar te maken. Onze droom is bij te dragen aan groei en impact te realiseren.

Wat kan FundIQ u bieden:

snelle en transparante kredietbeoordeling

maatwerk financieringsoplossingen met duidelijke kredietafspraken

ondersteuning bij verder professionalisering

De IQ van FundIQ

Een onderneming die door FundIQ wordt gefinancierd krijgt toegang tot ons kennisnetwerk. Ervaren ondernemers en professionals met specifieke expertise kunnen u helpen bij de uitdagingen waar u voor staat.

Als de financiering is verstrekt zal de onderneming periodiek informatie aan FundIQ verstrekken. Deze informatie omvat vanzelfsprekend financiële informatie, maar ook de belangrijkste indicatoren waarop u de onderneming stuurt. Deze zijn zowel kwantitatief als kwalitatief. Op basis van deze informatie helpen wij u kansen of risico’s te identificeren en kan FundIQ vinger aan de pols houden.

FundIQ – een erkende MKB Financier

FundIQ hecht veel waarde aan het verantwoord financieren. Zo is FundIQ een van de eerste partners van de Stichting MKB Financiering. Deze stichting is een onafhankelijke organisatie opgericht om een bijdrage te leveren aan de professionalisering van de alternatieve financieringssector en de toegang tot klantgerichte en passende financiering voor ondernemers te vergroten.

De stichting heeft een gedragscode geformuleerd. Alle partners van de stichting dienen een onafhankelijke audit te ondergaan waarbij er wordt getoetst of zij voldoen aan de eisen van de gedragscode. Indien zij voldoen aan de eisen ontvangen zij het keurmerk Erkend MKB Financier. FundIQ is sinds oktober 2019 een Erkend MKB Financier.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.