Groei en innovatie vragen meer van een ondernemer dan geld alleen, wij denken graag mee. Vooral door u in contact te brengen met mensen uit ons netwerk die u kunnen ondersteunen maar ook met onze eigen financiële en strategische expertise.

Kennisnetwerk

Ondernemingen die geld lenen bij FundIQ krijgen toegang tot ons kennisnetwerk. Dit netwerk bestaat uit ervaren ondernemers uit diverse sectoren en professionals met specifieke expertise. Deze groep mensen staat u graag met raad en daad bij in het verwezenlijken van uw ambities. Ondernemer en FundIQ identificeren gezamenlijk de uitdagingen van de onderneming en de kennisbehoefte. Op basis daarvan wordt een persoon uit het kennisnetwerk aan de onderneming gekoppeld. Als de behoefte gedurende de financieringstermijn van FundIQ wijzigt, kan de kennisrol door een andere persoon uit het netwerk worden opgepakt. Ook dit uitsluitend in onderlinge afstemming.

De IQ van FundIQ

Als de financiering is verstrekt zal de onderneming periodiek informatie aan FundIQ verstrekken. Deze informatie omvat vanzelfsprekend financiële informatie, maar ook de belangrijkste indicatoren waarop u de onderneming stuurt. Deze zijn zowel kwantitatief als kwalitatief. Op basis van deze informatie helpen wij u kansen of risico’s te identificeren en kan FundIQ vinger aan de pols houden.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.