Het team achter FundIQ

Wij gaan door waar anderen stoppen

FundIQ is opgericht door twee ervaren investeringsprofessionals. Persoonlijke drijfveren zijn leidend in het bepalen van onze koers. Innovatie inspireert ons. Wij willen onze ervaring en expertise inzetten om de (groei-) ambities van gedreven MKB-ondernemers waar te maken. Onze droom is bij te dragen aan groei en impact te realiseren: “olie in de motor”. Bij gelegenheid zetten wij onze expertise ook onafhankelijk van financiering in. Graag benadrukken wij dat we 100% onafhankelijk zijn en iedere aanvraag objectief beoordelen.

Team

Derek de Broekert

Derek de Broekert

‘Mensen verder helpen’ Derek is een gedreven professional die overtuigd is van de kracht van het collectief. Vragen stellen vergt durf. Derek’s stijl kenmerkt zich als eerlijk en betrokken. Derek is zijn carrière begonnen bij Deloitte als fusie- en overname adviseur voor ondernemers en bestuurders, waarna hij het investeringsvak geleerd heeft bij Rabobank. Gedreven door ondernemerschap en de wens om betrokken te zijn bij groeiende, transformerende ondernemingen maakt FundIQ een logische volgende stap.

e-mail: derek@fundiq.nl
telefoon: +31 610 88 09 12

 
Mirjam Terhost

Mirjam Terhorst

“Dingen mogelijk maken” dat is waar Mirjam iedere dag weer voor opstaat. Mirjam is een denker met een sterke drive om te presteren. Ze zegt waar het op staat en is gedreven om ‘goed’ te doen. Via een MBA in Rotterdam heeft Mirjam zich omgeschoold van ondernemingsrechtadvocate naar een allround investeringsprofessional. Zij is werkzaam geweest bij Norton Rose Fulbright en de investeringstak van de Rabobank. Het opzetten van FundIQ en daarmee bijdragen aan alternatieve financieringsvormen voor het MKB sluit aan op Mirjam’s visie dat het anders kan en moet.

e-mail: mirjam@fundiq.nl
telefoon: +31 651 09 88 71

 
Ramón

Ramón

Opgegroeid in het Hoge Noorden typeert Ramóns aanpak zich als nuchter maar fanatiek. Tijdens zijn studie in Groningen heeft hij bij Belsimpel de ervaringen van een succesvolle snel groeiende onderneming aan den lijve ondervonden. Ramón erkent het belang van een duidelijke visie en heeft oog voor de dynamiek en cultuur binnen een bedrijf. Omwille van de Master Financieel Management verhuisde hij naar Amsterdam en vond hij al snel de aansluiting bij FundIQ. Geïntrigeerd door het ondernemerschap tracht hij nu het potentieel van elke onderneming te doorgronden en middels externe financiering te bespoedigen. Ramón is vanaf augustus 2018 bij FundIQ in dienst.

e-mail: Ramon@fundiq.nl

 
Saskia Benschop

Saskia Benschop

“Samen kansen en mogelijkheden omzetten in resultaat”, de basis voor een succesvolle samenwerking. Saskia is een analytische en integere professional die graag een stap extra zet om ondernemers te ondersteunen bij het realiseren van soms uitdagende ambities. Ze is daadkrachtig en zet samenwerking altijd centraal. Saskia begon haar carrière bij Accuracy, waar zij consultancy ervaring heeft opgedaan op het gebied van transaction support. Vervolgens heeft Saskia een aantal jaren op de financiële afdeling van een Nederlandse divisie van een Amerikaanse beursgenoteerde onderneming gewerkt. Saskia is vanaf januari 2018 bij FundIQ in dienst.

e-mail: saskia@fundiq.nl
telefoon: +31 615 17 13 31

Vacatures

Vacatures

Vacature stagiair
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair voor 3-4 dagen per week. Studeer jij (bedrijfs-) economie en wil jij graag kennis en ervaring op doen op het gebied van alternatieve financiering? Dan komen wij graag met je in contact!

Lees verder

Kennisnetwerk
Voelt u zich aangesproken door de visie en de werkwijze van FundIQ en bent u oud-ondernemer of een professional met bepaalde expertise? Staat u ervoor open MKB-ondernemers onbezoldigd verder te helpen bij hun kansen en uitdagingen? Laat ons dat weten via info@fundiq.nl, dan treden we graag in contact met u.

Over FundIQ 22/09/2014